Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ روابط عمومی انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران دکتر رضا وقردوست، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در چهل و سومین کنگره جامعه جراحان اظهارداشت: مباحث مختلفی در این کنگره مورد بحث و گفت‌وگو توسط اساتید و صاحبنظران برجسته مطرح و ارائه می‌شود که از جمله این موضوعات در مورد بازسازی بافت پستان پس از ابتلا به سرطان، نواقص مادرزادی سرو صورت و اندامها ،اعمال جراحی زیبایی صورت و بدن و تکنیکهای نوین در درمان سوختگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی در ارتباط با موضوع سوختگی صورت اظهار داشت: زمانی که فرد دچار سوختگی جنرال می شود ممکن است به طور متوسط حدود ۷ تا ۸ درصد از موارد همراه سوختگی صورت  باشد.

این فوق تخصص جراحی زیبایی ادامه داد: درمان سوختگی بستگی به عمق سوختگی دارد و به طور کلی خوشبختانه در کشور ما تجربیات بسیاری در زمینه درمان سوختگی وجود داشته و تکنیک های بسیاری در این زمینه استفاده می شود.

وی با اشاره به اینکه سوختگی اگر از نوع یک و دو سطحی باشد با پانسمان معمولی می توان آن را مداوا کرد و نیاز چندانی به جراحی ندارند نیز گفت زمانی که سوختگی درجه ۲ عمقی و یا از نوع درجه ۳ باشند باید جراحی های لازم صورت گیرد و از جایگزین پوستی در درمان  نیز استفاده می شود .

دکتر وقردوست با اشاره به تأثیر انجام جراحی‌های پلاستیک و زیبایی جهت کمک به بیماران دچار سوختگی گفت: خوشبختانه در کشور ما با استفاده از امکانات جدید توسط پزشکان حاذق می‌توان کمک موثری را جهت درمان این بیماران انجام داد.

 وی در پاسخ به دلیل درمان نشدن کامل دختران شین آبادی که دچار سوختگی شده اند، گفت: این افراد در یک اتاق محبوس شده و دچار سوختگی شده اند که از نوع بدترین نوع ممکن سوختگی است و ۸۰ درصد سوختگی آنها از نوع درجه ۲ عمقی و درجه ۳ بوده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطرنشان کرد: از طرفی نیز پوست این افراد به صورت ژنتیکی به اصطلاح بد زخم است و سبب می شود که پس از درمان به نتیجه دلخواه نرسیم.

وقردوست گفت: همچنین باید توجه داشت که استفاده از لباس سوختگی در درمان کامل و به موقع بیماران دچار سوختگی بسیار حائز اهمیت است و به اصطلاح آب روی آتش به شمار می‌رود و گاهی تا مدت‌های طولانی بیماران دچار سوختگی باید از این لباس‌ها استفاده کنند این در حالی است که خانواده دختران شین آبادی چندان به این موضوع باور نداشته و در شش ماهه اولی که دچار سوختگی بوده اند استفاده از این لباس ها را چندان مد نظر قرار ندادند.البته این افراد به دلیل استعداد ژنتیکی ،کلویید ساز بوده و نتیجه درمان در این موارد از سوختگی چندان رضایت بخش نیست

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران جامعه دانشگاه علوم پزشکی درمان هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۹۴۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران است

رامیار فرزان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: تاکنون ۳۶۱ مقاله در این کنگره دریافت شده که ۱۷۸ مقاله تایید، ۴۸ مقاله برای ارایه شفاهی و ۱۳۰ پوستر نیز در آن پذیرفته شده است.

وی با بیان اینکه سوخگی یک بیماری بسیار شایع است و افراد زیادی درگیر آن می‌شوند، افزود: توده‌ای از مردم با سوختگی درگیر هستند در حالیکه ۹۰ تا ۹۵ درصد سوختگی‌ها قابل پیشگیری اند.

رئیس دوازدهمین کنگره ملی سوختگی با بیان اینکه این کنگره در دوم و سوم خردادماه امسال به میزبانی رشت برگزار می‌شود، گفت: تمامی مقدمات لازم برای برگزاری این کنگره با مشارکت بخش خصوصی و نخبگان علمی اعم از متخصصان، پرستاران و پیراپزشکان انجام خواهد شد.

محمد طلوعی، فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سوختگی و دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی نیز در این نشست با بیان اینکه سالانه ۱۸۰ هزار مورد سوختگی در دنیا رقم می‌خورد، اظهار کرد: آمار سوختگی‌ها در کشور‌های توسعه نیافته بیشتر است.

وی با اذعان به اینکه دلیل بسیاری از سوختگی‌ها به دلیل فقدان زیرساخت‌های مناسب گرمایشی است، افزود: کشور‌های توسعه نیافته ۲۰ برابر کشور‌های توسعه یافته دچار سوختگی می‌شوند.

به گفته دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی، اصلاح مصرف به ویژه در گاز، سوخت و دمای آب مصرفی می‌توان در کاهش سوختگی‌ها موثر شود.
دکتر طلوعی با اعلام اینکه در بیمارسان ولایت رشت به عنوان قطب درمان سوختگی، سالانه ۵۰۰ مورد سوختگی داریم، خاطرنشان کرد: چهار برابر این بیماران با مراجعه به مرکز سوانح و سوختگی ولایت به صورت سرپایی درمان می‌شوند.

وی با اشاره به طولانی بودن و تحمیل هزینه‌های مالی و روانی ناشی از سوختگی، خاطرنشان کرد: فرد سوخته تا سال‌ها تحت تاثیر قرار میگیرد و متحمل هزینه‌های روانی، اجتماعی و مالی می‌شود.
دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی با بیان اینکه مردان بیشتر از بانوان درگیر سوختگی می‌شوند، گفت: بیشترین سنین سوختگی بین ۱۰ تا ۴۰ است و عمده و شایع‌ترین دلیل سوختگی‌ها نیز شعله‌ها هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • غریب‌آبادی: چه کسی به داد زنان و دختران آمریکایی می‌رسد
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران است
  • برگزاری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • تست سلامت از روی خطوط صورت و چروک پیشانی
  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو
  • دلایلی که مربیان به سمت جوانگرایی نمی‌روند/ همه نتیجه‌گرا شده‌اند