Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از روابط‌عمومی انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران، دکتر رضا وقردوست عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در چهل و سومین کنگره جامعه جراحان اظهار داشت: مباحث مختلفی در این کنگره مورد بحث و گفت‌وگوی اساتید و صاحبنظران برجسته مطرح قرار می‌گیرد که از جمله این موضوعات می‌توان به بازسازی بافت پستان پس از ابتلا به سرطان، نواقص مادرزادی سرو صورت و اندام‌ها، اعمال جراحی زیبایی صورت و بدن و تکنیک‌های نوین در درمان سوختگی اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ارتباط با موضوع سوختگی صورت اظهار داشت: زمانی که فرد دچار سوختگی جنرال می‌شود ممکن است به طور متوسط حدود ۷ تا ۸ درصد از موارد همراه سوختگی صورت باشد.

این فوق تخصص جراحی زیبایی ادامه داد: درمان سوختگی بستگی به عمق سوختگی دارد و به طور کلی خوشبختانه در کشور ما تجربیات بسیاری در زمینه درمان سوختگی وجود داشته و تکنیک های بسیاری در این زمینه استفاده می شود.

وی با اشاره به اینکه سوختگی اگر از نوع یک و دو سطحی باشد با پانسمان معمولی می‌توان آن را مداوا کرد و نیاز چندانی به جراحی ندارند، گفت زمانی که سوختگی درجه ۲ عمقی و یا از نوع درجه ۳ باشند باید جراحی‌های لازم صورت گیرد و از جایگزین پوستی در درمان نیز استفاده می‌شود .

دکتر وقردوست با اشاره به تأثیر انجام جراحی‌های پلاستیک و زیبایی جهت کمک به بیماران دچار سوختگی گفت: خوشبختانه در کشور ما با استفاده از امکانات جدید توسط پزشکان حاذق می‌توان کمک موثری را جهت درمان این بیماران انجام داد.

 وی در پاسخ به دلیل درمان نشدن کامل دختران شین آبادی که دچار سوختگی شده اند، گفت: این افراد در یک اتاق محبوس شده و دچار سوختگی شده اند که از نوع بدترین نوع ممکن سوختگی است و ۸۰ درصد سوختگی آنها از نوع درجه ۲ عمقی و درجه ۳ بوده است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطرنشان کرد: از طرفی نیز پوست این افراد به صورت ژنتیکی به اصطلاح بد زخم است و سبب می‌شود که پس از درمان به نتیجه دلخواه نرسیم.

وقردوست گفت: همچنین باید توجه داشت که استفاده از لباس سوختگی در درمان کامل و به موقع بیماران دچار سوختگی بسیار حائز اهمیت است و به اصطلاح آب روی آتش به شمار می‌رود و گاهی تا مدت‌های طولانی بیماران دچار سوختگی باید از این لباس‌ها استفاده کنند؛ این در حالی است که خانواده دختران شین آبادی چندان به این موضوع باور نداشته و در شش ماهه اولی که دچار سوختگی بوده اند استفاده از این لباس‌ها را چندان مد نظر قرار ندادند. البته این افراد به دلیل استعداد ژنتیکی، کلویید ساز بوده و نتیجه درمان در این موارد از سوختگی چندان رضایت بخش نیست.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران خانواده درمان مد هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۹۷۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!

شاید تا 35 سال پیش کسی از ایمپلنت دندان و این رویداد ارزشمند خبر نداشت. هر کسی که در ایران به هر دلیلی دندان خود را می‌کشید، باید جای خالی آن را به عنوان یادگاری و یک درس عبرت بزرگ، در دهان تحمل می‌کرد. مشکلاتی از قبیل کمبود اعتماد به نفس، عدم تلفظ صحیح کلمات و حتی مشکل در جویدن غذا هم که به سبزه آراسته می‌شد. آن روزها شاید راه‌حلی برایش وجود نداشت، اما امروزه به قوت پیشبرد علم و تکنولوژی و تلاش دندان‌پزشکان شاهد روبداد بزرگی به نام کاشت دندان یا ایمپلنت دندان هستیم. اگر شما هم دندان کشیده شده دارید! نیازی نیست مانند گذشته‌ به تحمل مشکلات بپردازید، کافی است میزان اطلاعات خود را بالا ببرید و دستی به سر و صورت خود بکشید و از این پیشرفت بزرگ بشری استفاده کنید.

آیا ایمپلنت دندان (کاشت دندان) واقعا جای خالی دندان را پر می‌کند؟

هیچ فردی نیست که دندان خود را از دست داده باشد، اما نخواهد جایگزینی برای آن بیابد. ایمپلنت دندان که به عنوان کاشت دندان میان بیماران رواج یافته، یک روش درمان فوق‌العاده قدرتمند برای جایگزین کردن دندان از دست رفته است. بله این حقیقت دارد که امروزه برای پر کردن جای خالی دندان می‌توان از کاشت دندان استفاده کرد. کاشت دندان شامل قرار دادن یک پیچ فلزی درون استخوان فک است و سپس یک تاج دندان روی آن قرار داده می‌شود. به این ترتیب جای خالی دندان پر می‌شود و شخص به راحتی می‌تواند به انجام کارهای روزمره بپردازد.

چرا ایمپلنت دیجیتالی دقیق‌تر از ایمپلنت معمولی عمل می‌کند؟

ایمپلنت دیجیتال از روش‌های جدیدتر درمان ایمپلنت دندان است که در آن با استفاده از فناوری‌های دیجیتال سعی می‌شود، درمان سریع‌تر و دقیق‌تر انجام شود. در این نوع درمان از تجهیزات و فناوری‌های زیر استفاده می‌شود:

اسکن دیجیتالی جهت قالب‌گیری دیجیتالی: در روش قالب‌گیری دیجیتالی، نیازی به استفاده از خمیر قالب‌گیری نیست و صرفا با کامپیوتر، دهانتان اسکن شده و با تصاویری که ثبت می‌شود، کار ساخت ترمیم شروع خواهد شد. عکس برداری دیجیتال: این فناوری از جدیدترین تکنولوژی‌های عکس برداری دیجیتال است که در آن نیازی به قرار دادن فیلم در دهانتان نیست و فقط با دستگاه عکس گرفته می‌شود. دوربین داخل دهانی: با استفاده از دوربین دهانی، دندانپزشک میتواند به صورت کامل وضعیت دندان‌های شما را مورد برررسی قرار دهد. مدل سازی سه بعدی با کامپیوتر: مدل‌سازی سه بعدی با کامپیوتر به دندانپزشک کمک می‌کند تا وضعیت استخوان و عصب محل کاشت دندان را به صورت دقیق‌تر مشخص کند. این کار باعث کاهش دوره نقاهت کاشت دندان خواهد شد. طراحی و ساخت با کمک کامپیوتر: در این روش با دقت بالا ترمیم ساخته خواهد شد. در روش سنتی این کار حداکثر دو هفته طول می‌کشد و اما با استفاده تجهیزات دیجیتالی همه این موارد در مدت یک روز به اتمام خواهد رسید.

آیا ایمپلنت دندانی عوارض دارد؟

یکی از چالیش‌هایی که بیماران با آن مواجه هستند، این است که پس از صرف هزینه ایمپلنت دندان آیا درمان و بهبودی کامل صورت می‌گیرد؟ آیا ایمپلنت عوارض هم دارد؟ در پاسخ باید گفت دندانپزشکان از دقت بالایی در ایمپلنت استفاده می‌کنند. آنان سعی دارند با استفاده از آزمایشات اولیه از وضعیت استخوانی و دهانی شما اطمینان حاصل کنند تا بتوانند بهترین راه‌حل را ارائه دهند. بنابراین سعی کنید، تمامی آزمایشات قبل از ایمپلنت را انجام بدهید. عوارض ایمپلنت دندانی شامل دو نوع کوتاه مدت و بلند مدت است. عوارض کوتاه مدت ایمپلنت دندانی پس از کاشت بروز می‌کند و شامل درد بعد از ایمپلنت دندان، تورم، التهاب و خونریزی است. عوارضی که پس از ایمپلنت به وجود می‌آید، معمولا پس از مدت 2 هفته به صوتر کامل رفع می‌شود و جای نگرانی نیست. عوارض بلند مدت ایمپلنت شامل عفونت لثه، التهاب و تورم، شکستگی، لق شدن ایمپلنت، جدا شدن تاج دندان و حتی شکستگی کامل است.

خطرات ایمپلنت برای افراد دیابتی چه مواردی است؟

کاشت دندان برای دیابتی‌ها با چالش‌هایی همراه است. دیابتی‌ها به دلیل اینکه گلوکز خون‌شان بالاست با مشکلاتی از قبیل کاهش عملکرد گلبول سفید رو به رو هستند. از این رو احتمال افزایش عفونت نیز وجود دارد. با توجه به اینکه سیستم ایمنی این افراد ضعیف است، این امر می‌تواند به عنوان یک تهدید جدی برای پس زدن ایمپلنت دندان به شمار رود. لذا افراد دیابتی دقت کنند که زمانی می‌توانند ایمپلنت کنند که میزان گلوکز خون به حد نصاب کنترل شده بین محدوده 70 تا 180 برسد. میزان قند خون برای ایمپلنت در بیماران دیابتی صرفا وابسته به پارامتر hba1c در آزمایش قند خون است که باید کمتر از 8 باشد.

آیا با وجود عوارض بعد از کاشت ایمپلنت، می‌توان ریسک کاشت دندان را پذیرفت؟

عوارض بلند مدت بعد از کاشت ایمپلنت تنها در صورتی به وجود می‌آید که از برندهای نامرغوب استفاده کنید. در حال حاضر برندهایی چون: کره‌ای، چینی، آلمانی، آمریکایی و سوئیسی برای ایمپلنت در ایران وجود دارد. برندهای ایمپلنت‌ها با توجه به روش تولید، جنس محصول، اندازه و ضخامت با یکدیگر متفاوت هستند. استفاده از بهترین برند برای ایمپلنت، در طولانی مدت عوارض کمتری خواهد داشت. در مواقع بسیاری ایمپلنت با استخوان ترکیب شده و مانا خواهد شد. اما در مواقعی که دندان پس زده شود و ریشه با ایمپلنت یکی نشود، دندان به صورت کامل از بین خواهد رفت.

مهم‌ترین مراقبت‌های قبل از کاشت دندان چیست؟

مجموعه مراقبت‌های مختلفی برای کاشت دندان وجود دارد که باعث افزای شطول عمر آن می‌شود. از جمله می‌توان به مواردی مانند رعایت بهداشت دهان و دندان، رعایت رژیم غذایی مناسب بعد از کاشت ایمپلنت، استفاده از کمپرس سرد و انجام معاینات سالیانه اشاره کرد.

وجود خونریزی پس از عمل: آنچه بیماران را نگران می‌کند وجود خونریزی پس از عمل است. بعد از عمل ایمپلنت ممکن است کمی خونابه در دهان جمع شود، در این صورت می‌توانید با استفاده از دستمال، از افزایش خونریزی جلوگیری کرد. انجام ورزش: دقت کنید که تا 1 ماه پس از ایمپلنت نیازی به انجام فعالیت‌های سنگین نیست و کافی است با انجام پیاده روی به سرعت بخشیدن بهبودی ایمپلنت کمک کنید. استفاده از خلال دندان: دقت کنید که برای تمیز کردن دندان از اجسام نوک تیز مانند خلال دندان استفاده نکنید. تا حد امکان سعی کنید از نخ دندان با کیفیت استفاده کنید.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

دیگر خبرها

  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • غریب‌آبادی: چه کسی به داد زنان و دختران آمریکایی می‌رسد
  • اطلاعیه جدید درباره دلایل ردصلاحیت روحانی
  • واکنش سایت حسن روحانی به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان درباره دلایل ردصلاحیتش
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد
  • برگزاری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • علی مطهری: نوه‌ها، نتیجه‌ها و نبیره‌های آیت الله مطهری دچار بن بست فکری یا پوچی در زندگی نشده‌اند
  • تست سلامت از روی خطوط صورت و چروک پیشانی
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد